|
MUZYKA 3-CIEGO UCHA od awangardy rocka przez jazz, muzykę improwizowaną, avant folk po muzykę współczesną
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zyfri
admin
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Nie 14:53, 03 Wrz 2006 Temat postu: 3ucho.last.fm - nasza 'audycja' + inne tagi |
|
|
Jerry,
Cytat: | I fajnie bo we wrześniu zakładam neostradę i dołaczam do Was |
Założona przez nas na last.fm grupa [link widoczny dla zalogowanych] nie do konca zdała egzamin, gdyż nie wiadomo do konca jakie kryteria decydują o doborze artystów i muzyki.
Niedawno udało mi się stworzyć aktywny tag 3ucho
[link widoczny dla zalogowanych]
Rożnica polega na tym, że to wyłącznie my decydujemy jakiej muzyki będziemy słuchać pod tym hasłem. Dokonałem już wstępnego wyboru artystów i płyt. Proponuję, aby każdy z nas słuchając radia last.fm tagował [zaznaczał] wybranych artystów i płyty, któe sam uzna za 3uszne i chciałby, aby one znalazły się w tej kolekcji. Proszę, aby nie tagować każdej muzyki, którą lubimy, ale tylko tą którą uznamy za majacą jakieś cechy 3uszności. Cokolwiek to znaczy. Dobór oczywiście subiektywny. Nie będziemy tutaj ustalać żadnych kryteriów.
W ten sposób ja [raczej] nie zaznaczę Piersi [mimo, że lubię] a Jerry ABBY mimo, że uwielbia] [/i]
Ostatnio zmieniony przez zyfri dnia Pią 14:49, 15 Wrz 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
naheis
moderator
|
Wysłany: Pon 0:31, 04 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
no to ja gdzie mi się to tylko wydaje konieczne będę dodawał tag "3ucho"
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
zyfri
admin
|
Wysłany: Pią 14:48, 15 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
widze ze juz 9 osob taguje muzyke wg klucza 3ucho. fajnie, bo teraz wiem, że czekają mnie niespodzianki
jeżeli ktoś ma swoje bardziej szczegółowe tagi to poproszę o podzielenie się
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|